Blir så trött..

Jag va bara tvungen att komentera kissies blogg.
Detta skrev jag



Hej. jo jag måste erkänna en sak. tycker att du skriver så jävla mycket som är så jävla galet. Så som många andra säger hoppas jag att du förstår vilken intryck du ger till yngre tjejer. So what om det är sant eller inte om självmordet.Men du måste veta det någonstans i din lilla hjärna att du skriver mycket som är FEL. Sånt som ens mamma och pappa (förhoppningsvis) har lärt dig redan som liten. Om dom har missat det så fine, nu tänker jag läxa upp dig.  Lilla kissie, man får inte kalla människor för feta, fula, äckliga osv.. Varför? jo för det kan såra dom och man kan bli ledsen. Jag hoppas att du utvecklar något som kallas för empati. Men psykologerna menar att har man inte lärt sig innebörden av empati innan ålder 6 så är det för sent. Men vi hoppas..



Fel av mig?? vad tycker ni?


Kommentarer
Postat av: Lisa

Hon e ganska patetisk. Eller i stort sett bara patetisk. Fattar inte hur hon kan vara så osjälvisk egofixerad å vara hyllad av så många människor. Hon är ju inte direkt smart, nyskapande, öppensinnig eller föredöme för någon. Antagligen har hon problem med sin egen kropp eller vikt å har behov av att hävda sin xs- kropp å se ner på "större" människor. För ärligt det är väl inte utseendet som räknas i längden. Självklart är det inte Bra att vara för överviktig å heller inte bra att vara för smal MEN det är ju faktist deras ensak och deras liv å jag tror verkligen att sånt som kissie skriver inte hjälper såna utan tvärtom. De som är överviktiga kan nog ta illa vid sig å underviktiga känna att de är tur att de är smala. Man får hoppas att människorna är starka nog att Förstå att det hon skriver bara är nonsens å så orelevant som det går. Det är irriterande med såna människor men tyvärr så får man ju uttrycka sig "fritt" i landet även fast personen verkar korkad.

2009-11-12 @ 00:30:51
Postat av: Pillan

Bra skrivet;-)

2009-11-12 @ 13:35:18
Postat av: Anonym

nej håller med dig läste detta på en blogg:) Helt sjukt! Fattar inte hur många ser upp till henne :O



Kissie mördar ung tjej

"Pratade precis med en tjejkompis, fick veta att hennes lillasyster tog livet av sig i förmiddags bla för att hon inte tyckte hon levde upp till bloggerskan Kissies ideal om hur en kvinna ska se ut. Kissie skriver i sin blogg att om man har lår som går ihop eller får veck på magen när man sätter sig ner så e man fet, kompisens lillasyster gick in sig i bloggen med hela sitt hjärta o började med att svälta sig för att se ut som dig din kossa trots att hon redan var för smal för sin längd o ålder. Efter ditt jävla inlägg om veck på magen och att man e fet om man har lår som går ihop så orkade hon inte mera och tog livet av sig i förmiddags, hon efterlämnade ett brev där hon skrev att hon kan inte leva upp till hur en kvinna ska se ut enligt dig så hon var inte värd att leva?! VAD FAN E DE?!!"



Hur kan någon person skriva en sådan sak? Hur kan man skriva att någon gjort så att hennes kompis vän tar självmord... Hoppas att det inte detta är sant, men det är mycket konstig.

2009-11-12 @ 19:24:05

Lämna en kommentar eller en hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0