BRÖST

Jag sitter och tänker på hur vanligt det börjar bli med silikonbröst.
Jag räknade på hur många jag känner som har fixat dom och kom upp till 17 personer.
Och fler har bestämt sig att fixa dom.
Efter att jag la mig under kniven så gjorde 3 personer till det, som jag känner .
Jag tror nästan att det kommer bli mer vanligt med opererade bröst än naturliga.
Vad tror ni?
Vilket är snyggast?
Och hur många känner du som har fixat brösten?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Först måste jag säga att dina bröst blev väldigt fina. De passar dig men personligen skulle jag aldrig operera min bröst. Och skulle jag göra det skulle det vara för att få dem fastare, inte större. Men jag förstår människor som vill fixa till dem, alla har vi någonting som vi är missnöjda med. Jag älskar mina små 70C bröst och tycker kläderna sitter snyggare när de är lite nättare. Jag känner en person som opererat brösten och tror verkligen inte att silikon någonsin kommer bli mer populärt än naturliga, men det är min åsikt :) Du har en jätte härlig blogg, kul att du börjat uppdatera lite mer igen! Gillar din stil också, du vågar verkligen blanda olika plagg, du är mycket mer vågad än vad jag är på den fronten. Kram från göteborg!

2010-06-10 @ 15:42:24
Postat av: Anonym

Jag skulle inte operera mina bröst om det inte var medicinskt motiverat (t.ex. cancer eller att de var så tunga att jag fick ryggproblem av dem). Jag tycker dessutom att det helt klart är snyggare med naturliga tits! Men givetvis är det upp till var och en. Jag tror dock inte att det kommer bli vanligare med silikonbröst än naturliga, kanske om man ser till en mycket begränsad grupp (t.ex. hemmafruar i L.A.) men det känns ju inte troligt att det kommer finnas fler silikonbröst än naturliga i VÄRLDEN (typ att fattiga afrikanska kvinnor skulle spara ihop till ett boobjob).

2010-06-10 @ 19:47:29
Postat av: Anna

Utan tvekan så är ju silikonbröst mycket snyggare än "vanliga" naturliga.

Ett par perfekta bröst är ju bra mycket snyggare ocg sexigare att titta på än ett par tomma hängbröst, t ex.

Jag har ju själv silikonbröst, och jag ångrar dom inte en sekund! Möjligtvis kan jag ångra att jag inte gjorde dom liiiiite större. Hahahaha.

2010-06-10 @ 20:30:00
URL: http://adriansmamma.bloggplatsen.se
Postat av: Anna

Gillar alla bröst jag, haha. No Im not gay =P Sillisar är nått jag funderar på ibland men...dyrt och smärtfyllt så...it can wait :)

2010-06-11 @ 10:38:56
URL: http://krissil.se
Postat av: micka

jag tror bara jag känner 6 st men jag tror att när man får barn och dom runt en också får det ökar talet :)

jag vill verkligen fixa mina efteråt, problemet är bara att jag är en jävla fegis :(

2010-06-11 @ 12:46:29
URL: http://writalist.blogg.se/
Postat av: Lise

Jag tycker att det kan vara snyggt med både silikon och naturliga MEN jag tycker att naturliga är skönare att ta på :) och sen gillar jag inte "ideal"-grejen men silikonbrudar å förstorade läppar å haka å allt vad det nu är. Jag gillar skavanker hos människor och tycker att unik är bättre än att göra nått som så många gör. Jag vet inte om jag kommer fixa brösten nån gång, hoppas inte det men isf ska jag ha fött klart mina ungar å så tror jag :) .

Jag tycker att silikonbröst ser fake ut också, de ser inte sköna ut. Som mina grabbkompisar säger så ska liksom brösten gunga å de ska inte vara "bollar" å det gillar jag :) killar nu för tiden verkar gå mer mot att de vill ha naturligt och det e bra, iaf om man tänker folk som opererar sig för att det motsatta könet ska bli nöjda.

Det e upp till var och en om man vill operera sig.

Men ja tycker det e lite töntigt när en i umgängeskretsen börjar med sånt å helt plötsligt ska alla, indirekt tjejgrupptryck tror jag..

Men va fan, va vet ja :)

2010-06-11 @ 16:56:21
Postat av: Anonym

det är fint om man fixar brösten till vettig storlek så det inte går till överdrift. fast jag tycker ändå det är finare med naturliga, det ser kaxigare och snyggare ut.

2010-06-27 @ 19:35:08

Lämna en kommentar eller en hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0